×
Actualizare coronavirus: click aici.
__ _

International Romexpress Services este prima casa privată de expediții din România, înființată încă din 1990. Echipa noastră se mândrește, așadar, cu o experiență de aproape 30 de ani în industria de transporturi și logistică, dar și cu parteneri de business cu brand-uri de renume în domeniu, precum DHL și FedEx.

Până în prezent, IRS a deservit cu succes un portofoliu de minim 17.000 de clienți din România, oferindu-le soluții de transport și logistică pe măsura complexității, generând o creștere firească a activității fiecăruia, prin accesarea de piețe și clienți noi atât la nivel național, cât și în Europa, America sau Asia.

Astăzi, IRS își redirecționează resursele spre noi soluții și servicii, cu scopul de a se menține printre liderii de piață în domeniul curieratului internațional & național, al serviciilor vamale etc. Suntem extrem de mândri pentru că îi putem servi în continuare pe clienții noștri loiali cu același grad ridicat de seriozitate și profesionalism și aspirăm spre câștigarea încrederii și parteneriatului unor clienți noi.

Misiunea IRS este aceea de a se remarca, în continuare, prin servicii de calitate, un răspuns prompt la cerințele clienților noștri și prin personal calificat și profesionist. Totodată, ne dorim implementarea unor soluții noi și competitive din punct de vedere al costurilor, calității și diversității.

Providing Smart Logistic Solution Across The World

alertă

Pregătirea pentru cea mai aglomerată perioadă de expediere click aici.Live