×
Actualizare coronavirus: click aici.
__ _

Curierat internațional

IRS îți pune la dispoziție servicii de curierat internațional rutier, maritim și aerian, ce permit transportarea în siguranță a coletelor sau plicurilor cu documente, în regim de curierat express sau cargo.

Fie că vorbim de servicii business-to-business sau business-to-consumer, soluțiile de curierat internațional ale IRS sunt deopotrivă sigure, rapide, comode și adaptabile nevoilor specifice ale fiecărui client în parte.

Îți punem la dispoziție servicii express și o rețea stabilă și fiabilă de coletărie, ce se extinde atât în Europa, cât și în America sau Asia.

Înțelegem că este esențial pentru buna desfășurare a business-ului tău ca marfa să ajungă rapid și în siguranță la destinație, dar și cât de important este pentru un client ca documentele sau un colet trimis celor dragi să ajungă la timp și în perfectă stare; de aceea, suntem orientați spre a oferi servicii de transport în condiții de maximă siguranță și livrare rapidă.

Timpul standard de livrare către ţările vecine (în Europa) este de obicei între 24 şi 72 ore, iar către majoritatea ţărilor la o mai mare distanţă între 72 şi 120 ore.

Avantaje:

  • Transport internațional rutier - permite transporturi de până la 2500 kg
  • Transport de marfă paletizată
  • Timp de tranzit bine definit
  • Vămuire rapidă, în max. 24h
  • Servicii de asigurare a mărfii

alertă

Pregătirea pentru cea mai aglomerată perioadă de expediere click aici.Live