×
Actualizare coronavirus: click aici.
__ _

Curierat național

Îți oferim servicii de transport și curierat național de marfă și documente, disponibile cu livrare într-un termen mediu de 24h de la preluare sau în regim de livrare urgentă în max. 2h pentru București și zonele limitrofe.

Serviciul de expedieri la nivel național este disponibil pe întreg teritoriul României. Indiferent că administrezi un business - fie el mare sau mic, din orice domeniu de activitate - sau ești pur și simplu un client care dorește expedierea unui plic sau a unui colet în oricare localitate din țară, IRS îți vine în întâmpinare cu soluțiile perfect adaptate nevoilor tale specifice.

Suntem diferiți, fie că vorbim despre oameni la nivel individual, fie că ne referim la afacerea pe care o reprezentăm. Dar, indiferent de categoria în care ne regăsim, indiferent cât de frecvent sau rar obișnuim să apelăm la servicii de curierat, cu siguranță fiecare dintre noi își dorește o experiență plăcută, eficientă, intuitivă și flexibilă de la momentul expedierii până la livrare. Echipa IRS este dornică să îți ofere o astfel de experiență pozitivă, de aceea, principala noastră misiune este aceea de a livra în siguranță ceea ce tu ai nevoie, atunci când ai nevoie.

Avantaje:

  • Transport național rutier - permite transporturi de până la 2500 kg
  • Transport de marfă paletizată
  • Timp de tranzit bine definit
  • Servicii de asigurare a mărfii

alertă

Pregătirea pentru cea mai aglomerată perioadă de expediere click aici.Live